Kisaleiripäivä lauantaina 15.8.2020

Tule mukaan hakemaan kisatunnelmaa ja  samalla harjoittelemaan tulevien kisojen aidoilla tapahtumapaikoilla. Hämeenlinnan nykyaikaisen 5-ottelun PM- ja SM-kisat  ja myös tulevat vuoden 2022 juhlakisat kilpaillaan osin samoilla paikoilla kuin vuoden 1952 nykyaikaiset 5-ottelun olympialaiset. Tulevat kilpailut keskittyvät Aulangon ja Ahveniston maisemiin.

Tämän kertainen leiri tapahtuu pääasiassa Ahveniston Olympiapuistossa. Pääkouluttajana toimii Jouko Pakarinen, joka urheilijana voitti lukuisia 5-ottelun Suomen mestaruuksia. Hänen paras kansainvälinen saavutuksensa on MM-kisojen 7. sija. Jouko Pakarinen on yksi 11:stä valmentajasta maailmassa, joilla on Kansainvälisen nykyaikaisen 5-otteluliiton (UIPM) korkein mahdollinen valmentajatutkinto.

 

OHJELMA

Pääkouluttaja:                   Jouko Pakarinen

Lauantai 15.8

9:00–10.00                          Uinti                  Ahveniston maauimala

11:00–12:30                        Miekkailu         Nummikeskuksen sali

12:30–14:00                        Yhteislounas   Virvelin Rantaravintola, Virvelinranta

                                            Lounaalla kuullaan 5-otteun harjoittelusta, säännöistä yms.

14:00–16.00                        Laser Run         Ahveniston urheilupuisto

Maksu:

Leirimaksu on 65 €  ja oman seuran jäseniltä 45 € (hintaan sisältyy valmennuksen lisäksi yhteinen lounas). Leirimaksulla katetaan Ahveniston maauimalan  ratamaksut, Nummikeskuksen salivuokra (miekkailutila), pääkouluttajan kustannukset sekä lounasmaksu. Osallistujille lähetetään lasku etukäteen  maksettavaksi sähköpostilla. Osallistujilla on oltava voimassa oleva liiton kilpailu- tai harrastelisenssi. Koulutuspäivän osallistujamäärä max 15 henkilöä, täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.