Talkootoiminta

Kaikki yhdistyksen toimihenkilöt, valmentajat mukaan lukien,  toimivat täysin ns. talkoohengessä. Kukaan ei saa tehtävistään palkkaa tai muuta hyötyä, vaan kaikki tekevät pyyteetöntä ja arvokasta työtä yhdistyksen hyväksi ja ovat yhteisössä mukana usein puhtaasti rakkaudesta lajiin.

Vapaaehtoisia toimijoita tarvitaan aina valmennuksen ja hallitustoiminnan lisäksi. Jatkossa erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa tarvitaan innokkaita aikuisia ja nuoria erilaisiin toimihenkilötehtäviin. Kaikkiin tehtäviin tulevat koulutetaan huolella tehtäviinsä. Ns. virkistystoimintaan mukaan haluavien kannattaa myös ilmoittautua.  Ota yhteyttä puheenjohtaja Antti Simolaan (antti.simola@hml5.fi tai puh. 050 340 6123).

Ensi keväänä erityinen talkoohanke on Ahvenistolla sijaitsevan ns. kivikatsomon (ks. kuva alla) restaurointi (betonijuoksujen puhdistaminen ja välien tasoittaminen soralla) siten, että se voisi toimia mm. tulevien kisojen pääkatsomona.  Tämän hankkeen vetäjäksi on lupautunut hallituksen perinnevastaava Arto Terrimäki. Jos haluat omalta osaltasi auttaa tai olla mukana tuossa hankkeessa, ota yhteyttä Artoon (arto.terrimaki@metalli43.fi tai puh. 0505384049).

 

KUVA: Kivikatsomo tulee olemaan ns. pääkatsomona tulevissa 5-ottelukisoissa, joten betonijuoksut tulee puhdistaa sammaleista ja välit tasoittaa soralla.

Talkoiden eteneminen kesällä 2019! Löytyy kuvagalleriasta: Ahveniston lauluportaiden perkuutalkoot kesällä 2019