Kurssit

Ilmottaudu kurssille!

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki:
Oma Säästöpankki Oyj
Tilinumero:
FI96 4108 0011 3170 99

Maksunsaaja:
Nykyaikainen 5-ottelu Hämeenlinna 52 ry

Miekkailun peruskurssi

Paras tapa tutustua kaplamiekkailun saloihin on osallistua peruskurssille. Hämeenlinnan 5-ottelijat järjestää peruskursseja nuorille (yli 13 v.) ja aikuisille. Peruskurssi kestää kymmenen (10) kertaa 1½ h/viikossa. Hinta sisältää opetuksen, vakuutuksen ja miekkailuvarusteet kurssilla.

Peruskurssien harjoituksissa tutustutaan miekkailun jalkatyöhön, pistoihin sekä pariharjoitteluun. Tavoitteena on antaa
• käsitys mahdollisuuksistasi kehittyä kalpamiekkailun harrastajana
• tuntumaa harjoittelusta ja yhdistyksemme toiminnasta
• valmiudet miekkailuharjoittelun jatkamiseksi normaaleilla ohjatuilla salivuoroilla

Peruskurssi:  Hinta 130 €/hlö; sisältää opetuksen, tarvittavat miekkailuvarusteet ja vakuutuksen kurssin ajaksi sekä loppukauden (kevätkausi) harrastajamaksun. Kurssimaksu oikeuttaa ohjattuun harjoitteluun vakiovuoroilla kauden (syys- tai kevätkausi) loppuun. Syyskauden alussa kevätkurssilla aloittanut maksaa normaalin syyskauden harrastajamaksun 100 €.

 

Nykyaikainen 5-ottelukoulu

Alkaa samaan aikaan miekkailun peruskurssin kanssa (tammikuussa tai elokuussa), 5-ottelukoulu kestää yhteensä noin 10 viikkoa.

5-ottelukoulu sisältää miekkailun peruskurssin (ks. yllä), uintikurssin sekä ampumajuoksu (Laser Run) -osuuden. Kurssimaksu oikeuttaa ohjattuun harjoitteluun vakiovuoroilla koko loppukauden. Viides laji, esteratsastus, ei toistaiseksi sisälly ohjelmaan. Ratsastus tulee usein mukaan vasta kun muiden lajien perusteet ovat hallussa. Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 14-vuotiaille kunto- tai kilpaurheilusta kiinnostuneille.

Nykyaikainen 5-ottelukoulu: Hinta 210 €/hlö; sisältää opetuksen, tarvittavat miekkailuvarusteet, sali- ja uintiratamaksun ja vakuutuksen kurssin ajaksi sekä loppukauden harrastajamaksun. Kurssimaksu oikeuttaa ohjattuun harjoitteluun vakiovuoroilla kauden (syys- tai kevätkausi) loppuun.Syyskauden alussa keväällä 5-ottelukoulun aloittanut maksaa normaalin syyskauden harrastajamaksun 100 €.

HUOM: Maksuvälineenä käyvät myös Edenred- ja Smartum -mobiili- ja setelimaksut (ei käytössä korttimaksupäätettä).

 

 

 

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä/linkki!

info@hml5.fi, puh. 050 340 6123