HINNAT

J Ä S E N M A K S U 2024 (sama kaikille ikäryhmille)

Yhdistyksen jäsenmaksu 50 €/vuosi (normaali harrastajajäsen)

Jäsenmaksun suuruus pysynyt samana seuran perustamisesta lähtien eli viisi (5) vuotta. Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa (paitsi 5-ottelukerholaislta ja nuorilta ½ -vuosittain 25 €/kausi). Lasten ja nuorten jäsenmaksu pitää sisällään myös Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastaja- ja kilpailijalisenssin 18 €/ vuosi (alle 18-vuotiaille). Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Hämeenlinnan 5-ottelijoiden ohjattuihin harjoituksiin mm. Nummikeskuksen liikuntatilassa, uimahallissa sekä maauimalassa (edellyttää kausittaisen harraste/valmennusmaksun suorittamista. Lisäksi jäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen, erilaisia alennuksia eri osalajien kurssimaksuihin yms. ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja yhdistyksen järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

 

5-OTTELUN JA MIEKKAILUN HARRASTE/VALMENNUSMAKSUT 2024

L A P S E T (alakouluikäiset) (5-ottelukerholainen) + jäsenmaksu

Harraste/valmennusmaksun 90 €/kausi (kevät- ja syyskausi).

Harrastus vakuutuksineen ja jäsenmaksuineen maksaa 5-ottelukerholaiselle vuodessa 230 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kerran viikossa sekä osallistua uintiharjoituksiin noin kerran kuukaudessa. Lisäksi hintaan sisältyen käydään myös kertaalleen talutusratsastuksessa Aulangon Ratsastuskoululla sekä kevät että syyskaudella. Keväällä 2023 toetuttaan maksuihin sisältyvänä 5-kerholaisten oma MINILEIRI ja kesällä m Aulangon ympäristössä; ohjelmassa esimerkiksi mäenlaskua, uintia kylpylässä sekä talutusratsastusta Aulangon Ratsuita tapahtumia.

JUNIORIT/N U O R E T (13–21 v) (5-ottelu) + jäsenmaksu

Harraste/valmennusmaksu 120 €/kausi (kevät- ja syyskausi).

Harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa nuorelle jäsenelle jäsenmaksuineen vuodessa 290 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1–2 kertaa viikossa.  Harraste/valmennusmaksun sisältyy vuodessa 6–8 MINILEIRIÄ. Lisäksi yli 18-vuotias joutuu itse maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton (SM5L) vaatiman harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset).

A I K U I S E T (5-ottelu)

Harraste/valmennusmaksu 220 €/kausi (kevät- ja syyskausi) + jäsenmaksu

Harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa aikuisjäsenelle jäsenmaksuineen vuodessa 490 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1–2 kertaa viikossa. Maksuihin sisältyy vuodessa 6–8 MINILEIRIÄ. Lisäksi aikuisharrastaja joutuu itse maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton (SM5L) vaatiman harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset).

M I E K K A I L U (nuoret ja aikuiset) + jäsenmaksu

Miekkailun harraste/valmennusmaksu 80 €/kausi (kevät- ja syyskausi)

Jos haluat keksittyä pelkästään miekkailuun, sekin onnistu. Miekkailua on kahdesti viikossa Nummikeskuksen salilla: maanataisin klo 18–19.30 ja keskiviikkoisin klo 18.30–19.30. Harrastus maksaa nuorille (yli 14 v) ja aikuisjäsenelle jäsenmaksuineen vuodessa 210 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa miekkailua salilla kaksi (2) kertaa viikossa, hinta sisältää ammattivalmentajan ohjausta 1–2 kertaa viikossa.

MUUT ERILLISET JÄSENMAKSUT:

VARUSTELAINAMAKSU 30 €/kausi: Miekkailuvarusteiden lainaaminen alkukauden jälkeen.

Kannatushenkilöjäsenmaksu 25 €/vuosi: Yksityinen henkilö (esim. lapsen vanhempi). Yksityinen henkilö, joka tukee yhdistyksen toimintaa eri tavoin, mutta ei itse osallistu lajiharjoituksiin.  Maksetaan vuoden alussa. Kannatushenkilöjäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen.

Seurajäsenmaksu 75 €/vuosi: Yhdistysrekisteriin merkitty hämeenlinnalainen 5-ottelun erityislajien (miekkailu, uinti, ratsastus, laser run) urheiluseura tai yhdistys, joka vaalii Hämeenlinnan vuoden1952 olympialaisten perinteitä; maksetaan vuoden alussa.

Kannatusjäsenmaksu 150 €/vuosi (yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö); maksetaan vuoden alussa.

VAKUUTUSMAKSU (Sporttiturva):

Aikuisilla 29–39 €/v ja junioreilla 14–29 €/v riippuen vakuutuksen kattavuudesta. Harrastaja- tai kilpailijajäsenellä tulee olla harrastuksen tai kilpailun kattava vakuutus joko itse hankittuna tai Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton Sporttiturva -vakuutus (yhdistetty tapaturma- ja sairaskuluvakuutus).

 

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki:
Oma Säästöpankki Oyj
Tilinumero:
FI96 4108 0011 3170 99

Maksunsaaja:
Nykyaikainen 5-ottelu Hämeenlinna 52 ry