Valmentajien esittely

Päävalmentaja Jouko Pakarinen

Omaan urheilu-uraani mahtuu monipuolisesti lajeja joukkuepalloiluista yksilölajeihin. Pitkäaikaisin oma laji ja paras menestys valmentajana on tullut nykyaikaisen 5-ottelun parista. Urheilijana olen voittanut neljä aikuisten sarjan SM kultamitalia 5-ottelussa ja kaksi  miekkailussa. Paras kansainvälinen saavutukseni on 5-ottelun MM-kisojen 7. sija. Tärkeimmät valmennussaavutukseni ovat yksi MM-kulta ja kaksi MM-hopeaa. Olen suorittanut ammattivalmentaja -tutkinnon vuonna 2005 ja  5-ottelun kansainvälisen lajiliiton (UIPM) korkeimman tason valmentajatutkinnon (11 maailmassa) vuonna 2018. Oma valmennusfilosofiani voidaan tiivistää neljään sanaan: vuorovaikutus,  kohtaamiset, sopeutuminen ja luovuus.

Radio Hämeen haastattelu Ahveniston kisaleiripäivän 15.8.2020 lomassa.

Sulevi Pellinen, uintivalmentaja ja seuran tiedottaja

Aloitin uintiharrastukseni alle kymmenvuotiaana Helsingin Kumpulan maauimalan kilpauinti-koulussa. Mastersuimarina aloitin kilpailemisen uudelleen vuonna 2000. Samoihin aikoihin hankin pätevyyden aikuisten uintiopetukseen. Olen myös ollut mukana kirjoittamassa aikuisten uintiopasta  “Ui kunnolla”. Uintihistorioitsijana olen kirjoittanut muun muassa Helsingfors Simsällskapin, Helsingin Uimarien, Hämeenlinnan Uimaseuran ja Vetehisten vaiheista yhteensä yli 800 sivua.
Uinnin ohjaamisessa ja valmentamisessa on hienointa vesielementin moniulotteisuuden tuottama riemu ja uimarien yhdessä muodostama onnistujien yhteisö. Uinti on monipuolista kehon hallintaa, armottoman läpinäkyvää ja samalla pehmeän liukuvaa kehitystä; vaivan arvoista vaivattomuuden tavoittelua.

Hannu Lähteenmäki, juoksuvalmentaja

Kestävyysjuoksussa ja suunnistuksessa I –tason (kansallinen) valmentajakoulutus. Pv:n  testaaja- koulutus, toimin Maanpuolustuskoulutuksen (MPK) testaajana, lihaskunto/kestävyys, lähinnä Maakuntajoukot.

Intohimoni valmentajana on opettaa ihminen harjoittelemaan oikein ja oppimaan oman kehon tuntemista. Kaikista ei tarvitse tulla Lassea eikä tarviikkaan. Riittää kun on terveesti tyytyväinen omiin saavutuksiinsa.

 

Hämeenlinnan 5-ottelijat

Nykyaikainen 5-ottelu Hämeenlinna 52 ry

info@hml5.fi
Silapolku 9 B3
13500 Hämeenlinna

Puh. 050 340 6123
Rekisterin:o 222.391
Y-tunnus  2944542-5