Hämeenlinnan 5-ottelijoille edustus liittohallitukseen

22.11.2023Vuoden seurakehitys: Hämeenlinnan 5-ottelijat. Perustelut: Viidessä vuodessa luotu aktiivista ja toimivaa toimintaa ja seurasta on tullut lasten ja nuorten puolella maan aktiivisin 5-otteluseura. Vuoden 5-ottelutoimitsija: Wille Ruotsalainen, Hämeenlinnan 5-ottelijat Perustelu: Seuran pj, joka mukana kisajärjestelyissä yli seurarajojen. Osallisena myös 5-ottelun kehittämisryhmässä.

Hämeenlinnan 5-ottelijoiden puheenjohtaja Wille Ruotsalainen otti vastaan Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton syyskokouksessa 21.11. seuraavat kunniamaininnat.
Vuoden 5-ottelutoimitsija: Wille Ruotsalainen
Vuoden seurakehitys: Hämeenlinnan 5-ottelijat
Wille: "Seura on tehnyt hyvää työtä vaikka itse sanonkin: kasvava joukko monen ikäisiä harrastajia ja urheilijoita on päässyt nauttimaan 5-ottelusta sekä treeneissä että kisoissa. Ja parit arvokisat saatiin kunnialla maaliin. Jos yhtään miekkailu, ammunta, uinti ja esteatsastus tai ninjarata kiinnostavat, niin mukaan mahtuu vieläkin kiinnostuneita."
Samassa kokouksessa Sulevi Pellinen valittiin liiton hallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudeksi.
Sulevi: "Hämeenlinnan 5-ottelijat sai
paikan lajiliiton hallitukseen viiden vuoden toiminnan jälkeen. Se on tunnustus vahvasta työstä vanhan ja yhä uudistuvan olympiaurheilumuodon puolesta. Haluan edistää nykyaikaisen 5-ottelun asemaa paitsi Hämeenlinnassa myös koko maassa. Seuramme on jo nyt maan huipulla ja uutteralla työllä nostamme Suomen jälleen näkyvästi 5-ottelun maailmankartalle."
Tervetuloa hyvään seuraan!