Uusi lisenssikausi alkaa: kauden 2019-2020 lisenssit myynnissä SuomiSportissa

20.11.2019

19.8.2019

 

Kaikilla miekkailun ja 5-ottelun harrastajilla tulee nyt uuden kauden alkaessa olla voimassa vähintään harrastelisenssi

Lisää lisensseistä ja lisenssin ostamisesta täältä.

 

Liiton lisenssit lyhyesti
• Liiton lisenssit ostetaan SuomiSportin kautta.
• Liitolla on tarjota sekä kilpailu- että harrastelisenssi; hinnat ovat samat kuin viime kaudella.
• Liitto tarjoaa lisenssioston yhteydessä lunastettavan edulllisen ja kattavan Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus. Katso tarkemmin alla olevat tuoteselosteet ja hintatiedot.
• Lisenssioston yhteydessä on lunastettava liiton tarjoama Pohjolan Sporttiturva–vakuutus TAI ilmoitettava oman vakuutuksen tiedot.
• Tarjolla on myös ns. TryOut –kilpailulisenssi (sisältää vakuutuksen), joka on voimassa 7 vuorokautta toivotusta päivämäärästä.
• Edullisen harrastelisenssin hinta on aikuiset 20e ja nuoret/lapset 10e.
• Harrastelisenssi ei oikeuta kilpailemiseen, mutta harrastelisenssin korotus kilpailulisenssiksi tehdään helposti SuomiSportin kautta.
Lue lisää >


Pohjolan Sporttiturva vakuutuksessa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus
Liitto tarjoaa lisenssioston yhteydessä lunastettavaksi edulllisen ja kattavan Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus.
Kaudelle 2019-2020 vakuutushintojen korotus on keksimäärin 10%. Todettakoon kuitenkin että kalleimmankin 5-ottelun aikuisten kilpailuvakuutuksen vuosihinta on vain 159 euroa.
Katso kaikki vakuutushinnat tästä >

 


 

Miekkailun FIE+EFC -lisenssipaketti ostetaan myös SuomiSporti kautta
Miekkailun kansainvälinen kilpailulisenssi kaudelle 2019-2020 tilataan ja maksetaan SuomiSportin kautta. Kv. lisenssin myöntämisen edellytyksenä on, että miekkailija edustaa Suomea ja että hänellä on kilpailuoikeus Suomessa (voimassa oleva kansallinen kilpailulisenssi). Lue lisää >

Ladattavat tiedostot: