SM5L VIIKKOTIEDOTE SEUROILLE 16.8.2019

16.8.2019

SM5L VIIKKOTIEDOTE SEUROILLE 16.8.2019

Hyvää syksyn aloitusta kaikille!

 

Toivottavasti kesä oli rentouttava ja voimme jatkaa ihanien lajiemme ja toimintamme kehittämistä uusin voimin!

Täällä toimistolla puramme kesän viestisumaa ja viimeistelemme tulevan kauden asioita.
Osa kesän viesteistä on vielä purkamatta, joten jos sinulla on jokin kiireinen avoin asia ole yhteydessä niin selvitetään ?

 1. Seurojen alkeiskurssit syksy 2019

Ensi viikolla aloitamme taas fb-mainonnan….

Onhan seurasi alkeiskurssitiedot oikein liiton sivuilla? https://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tiedotteet/miekkailun-ja-5-ottelun-alkeiskurssit/

Onhan seurasi yhteystiedot oikein? https://www.fencing-pentathlon.fi/julkaisut/jasenseurat/

Kerro jos toivot muutosta seurasi tietoihin….

 

 1. Kauden 2019-2020 lisenssimyynti alkaa ma 19.8. SuomiSportissa. Lue tiedotus liiton sivuilta maanantai-aamuna.
 2. SM5L toimintakalanteri rakentuu liiton verkkosivuille….
  Suurin osa kauden kilpailuista on jo lisätty. Kerrothan jos löydät puutteita.

Kv. kilpailujen osalta viimeiset ilmoittautumispäivät on merkitty – muistakaa hoitaa ilmot ajoissa (pääsääntöisesti ilmoaika on neljä viikkoa ennen kisaa, myöhästyneet mukaan vain sanktiomaksulla).

Muistutamme, että kaikki kv. ilmot hoidetaan aina liiton kautta!
 

 1. MUISTUTUS: ONHAN SEURASI VASTANNUT SM5L SEURAKYSELYYN 2019?

Seuratyö on yksi Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton tärkeimmistä painopisteistä. Tarkoitus on auttaa seuroja kasvattamaan harrastajamääriä ja nostamaan tekemisen laatua. Perustana toimii johdonmukainen tiedonkeruu seuroilta. Seurojen antamat tiedot toimivat myös pohjana liiton tekemille avustushakemuksille, joten saatu tieto on ensiarvoisen tärkeää.
Seurakyselyssä kerätään vuoden 2018 tietoja. Mikäli vuoden 2018 tietoja ei enää ole saatavilla, täytä tämän hetken tiedot.

Tarvitsemme vastaukset kyselyyn kaikilta seuroilta viimeistään su 18.8.2018.
Kyselyyn vastaaminen kestää nopeimmillaan n. 15 minuuttia. Vastaamista nopeuttaa jos etsit tiedot käsiisi ennen vastaamista. Kyselyssä kysellään tietoja seuran yhteystiedoista ja jäsenmääristä, hallituksesta ja toiminnasta, sekä valmentajista ja ohjaajista. Voit liikkua kyselyssä sivujen välillä edestakaisin, ja korjata vastauksia myös jälkikäteen jos tulee tarve.

Tässä liitteenä kysely pdf-muodossa, jotta voit tutustua kysymyksiin ennakkoon.

Pääset sähköiseen kyselyyn TÄSTÄ >

 1. SM5L huippu-urheilun KickOff päivä lauantaina 24.8. klo 10-18, Veikkola Vuorimäen koulu

Kenelle: Valmennusryhmien urheilijoille ja muille kv. tasoon tähtääville kilpamiekkailijoille ja 5-ottelijoille (U15, U17, U20 ja seniorit) sekä heidän valmentajilleen. Myös tukijoukot tervetulleita luento / info-osuuksiin.
Ohjelma: KickOff -päivä sisältää infoa tulevasta kaudesta, asiantuntijoiden luentoja sekä ohjattua treeniä, joka toteutetaan ns. ilman aseita. Päivän teemana on tasapaino!
Ilmoittautuminen: SuomiSportin kautta viimeistään 20.8.
Hinta: Osa liiton huippu-urheilutoimintaa, leiriohjelma on osallistujille maksuton.
Lue lisää >

 1. Liiton huippu-urheilun kauden 2019-2020 toiminallisuudet, lue lisää >
  Liiton toiminnallisuudet on ensisijaisesti tarkoitettu liiton valmennusryhmäläisille sekä kutsutuille sparringvastustajille.
  Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Minnaan.
 2. Syksyn kotimainen kv. kisa Kupittaa Tournament lähestyy. Lauantain FIE sat. MC-kisat ja sunnuntaina Veteran Circuit. Kisat ovat samalla PM-kisat. lue lisää >
 3. Euroopan Veteraaniliitto EVF on tehnyt päätöksen Veteran Circuit -sarjan ikärajoista.
  Kaudella 2019-2020 osakilpailuihin saavat osallistua kevään 2020 EM-sarjoihin oikeutetut miekkailijat (sarja mukana alkurankingissa).
  Tämä tarkoittaa sitä, että esim. Turun Veteraanikisan +40 sarjaan saa osallistua 39-vuotiaat miekkailijat, 50+ sarjaan 49-vuotiaat jne.
 4. FIE-tiedotteet:
  -
  The location of the Junior Men's Sabre World Cup tournament  to be held on 18-19 of January 2020  has been changed from Phoenix, AZ to Boston, MA
  -
  Please, be informed that due to force majeure situation in Cancun, the Satellite location and venue have been changed. The Foil Satellite Cups (women and men) to be held on September 28-29, 2019  in Cancun will be moved to Mexico City.
 5. Helsingin Miekkailijat järjestää avoimen valmentajakoulutuksen 30.-31.8. Peeter Neliksen vetämänä. Lue lisää >

 

 1. Tärkeitä syksyn päivämääriä muistiin

- 14.10. (ilta) Kamppailulajiliittojen Koutsi ei kiusaa -yhdenvertaisuusseminaari yhteistyössä OK:n, SUEK:in ja Suomen valmentajien kanssa

- 23.11. SM5L Seurapäivä ja syyskokous

 1. Sykkiikö Sinulla seurasydän? #seurasydän #laji #seurannimi
  Valmiit Seurasydän-materiaalit (tunnus/kehys, valokuvat, videot ym.)  kaikkien käyttöön!
  Muokatkaa ja hyödyntäkää niitä vapaasti haluamallanne tavalla.  Kampanjan tukimainonta mm. somessa alkaa syyskuun alussa. 
  Yksi kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia suomalaisia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin.

KAIKKI SEURASYDÄN-AINEISTOT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ KANSIOSTA

Ota SOMETILIT SEURANTAAN! Seurasydämen Facebook ja Instagram­ tileillä jaetaan ahkerasti parhaita #seura­sydän­postauksia seuroilta ympäri maan.

Ensi viikolla sitten taas lisää asioita ?. Viikonloppuja!

Iloisin terveisin,

Lena & Minna