SM5L VIIKKOTIEDOTE SEUROILLE 1.2.2019

1.2.2019

 1. Espoo Fencing Challenge 2019 suururakka onnistuneesti takana - SUURI kiitos kisan tekijöille!
  Espoon Miekkailijoiden ja Helsingin Miekkailijoiden sekä Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton yhdessä järjestämä Euroopan Miekkailuliiton alainen tapahtuma keräsi edellisien vuosien tapaan runsaslukuisen osallistujajoukon. Järjestelyissä viikonlopun aikana oli noin 70 hengen talkoojoukko viikonlopun eri tehtävissä.  Olemme saaneet järjestelyistä paljon kiitosta sekä osallistujilta että EFC:ltä. Paras kommentti tuli yhdeltä osallistujalta: ”Tämä on Euroopan paras kisakokonaisuus”.

Lue liiton kiitos verkkosivuilla >

Lue kisauutinen EFC:n sivuilla >

Espoo Fencing Challenge fb-sivuilta löytyy paljon kuvia ja videoita kisasta.

Ydinporukan purkupalaveri pidetään ensi maanantaina 4.2. teemalla ”Mitä voimme tehdä entistä paremmin ensi kerralla?”. Jos sinulle on joitain viestiä palaveriin niin laita tulemaan Lenalle.

 1. Euroopan suurin kolmen aselajin minijunioreiden miekkailukilpailu Challenge Wratislavia Puolassa 21.-25.3.2019. Kolme eri ikäryhmää kalvalla, floretilla ja säilällä. Suosittelemme! Lue lisää >
 2. SM5L Seurapäivä ja kevätkokous pidetään lauantaina 30.3 Sporttitalolla Helsingissä. Seurapäivä alkaa klo 11 ja liiton kevätkokous klo 16.
 3. Kerro Lenalle mitä teemoja toivot että käsittelemme seurapäivässä!
 4. Olympiakomitean tarjoamat maksuttomat verkkokoulutukset seuran hallintoon ja johtamiseen liittyen:

Seura työnantajana
Urheiluseurojen taloushallinnon verkkokoulutus
Seuran hallinto

Lue lisää >

 1. Hienoja Tähtiseura-uutisia:  Espoon Miekkailijat on ilmoittautunut mukaan Lasten ja nuorten kehityspolulle kohti Tähtiseura-statusta. Aikaisemmin tälle kehityspolulle on jo lähtenyt Helsingin Miekkailijat. Oulun Miekkailuseura puolestaan kehittää Aikuistoimintaansa (ovat jo Lasten ja nuorten Tähtiseura). Lue lisää seurojen Tähtiseura -laatuohjelmasta >
 2. Vihdoinkin Ophardtin kansallisen kisan ilmolistalta näkyy voimassa oleva lisenssitieto (koko vuoden kansallinen kilpailulisenssi), tässä esimerkki >.
  Mahdolliset TryOut lisenssit näkyy tästä >. Kisajärjestäjät huom: Muistakaa aina tarkistaa lisenssitieto, ja varsinkin varmistaa jälki-ilmoittautuneiden lisenssin voimassaolo!

Talvista rentouttavaa viikonloppua toivottavat

t. Lena & Minna