Yhdistyksen maksut

Harrastaja- ja kilpailijamaksut 2021

MITÄ HARRASTUS MAKSAA?

Aikuiset

Normaali harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun aikuisille 150 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa jäsenelle vuodessa 350 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.

Lisäksi harrastaja joutuu maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset)..

Nuoret (13-17 v)

Normaali  harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun lapsilla ja nuorilla 100 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa jäsenelle vuodessa 250 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.

Lisäksi harrastaja joutuu maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 10 €/ vuosi (lapset ja nuoret) (syntynyt 1.9.2002 tai myöhemmin)

Lapset (8-12 v)

Normaali  harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun lapsilla 50 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa jäsenelle vuodessa 150 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla 1-2 kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. .

MAKSUT ERITELTYNÄ

Masuvälineenä käyvät myös Edenred- ja Smartum -mobiili- ja setelimaksut (ei käytössä korttimaksupäätettä).

Jäsenmaksu (henkilöjäsen) 50 €/vuosi:

Maksetaan vuoden alussa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Hämeenlinnan 5-ottelijoiden ohjattuihin harjoituksiin mm. Nummikeskuksen liikuntatilassa, uimahallissa sekä maauimalassa (edellyttää kausittaisen harrastus/valmennusmaksun suorittamista.Lisäksi jäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen, erilaisia alennuksia eri osalajien kurssimaksuihin yms. ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja yhdistyksen järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

Harraste/valmennusmaksu 150 €/kevätkausi ja 150 €/syyskausi (aikuiset), 100 €/kevätkausi ja 100 €/syyskausi (nuoret) tai 50 €/kevätkausi ja 50 €/syyskausi (lapset)

Jokainen harrastaja- tai kilpailijajäsen maksaa  maksun kausittain, joka on siis voimassa kevät- tai syyslukukauden. Harrastajamaksu käsittää mm. harjoitukset ja niihin liittyvän perusopetuksen, salimaksun, uintiratamaksun sekä mahdollisten miekkailuvarusteiden lainakäytön. Maksu sisältää 5-otteluammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.

Harrastelisenssi (Suomen miekkailu- ja 5-otteluliitto vaatii):

Vähintään harrastelisenssi on pakollinen kaikille nykyaikaisen 5-ottelun harrastajille kauden 2020-2021 alusta (lisenssivuosi alkaa 1.9.). Aikuiset 20 €/v ja lapseyt/ nuoret (syntynyt 1.9.2002 tai myöhemmin syntyneille)10 €/v:

Lajin harrastajalta edellytetään Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton harrastajalisenssiä, tämä ei vielä oikeuta osallistumaan kilpailuihin. Kilpailulisenssi vaatii myös kilpailutoiminnan sallivan vakuutuksen. 5-ottelukilpailun ratsastus vaatii erillisen ratsastusluvan, jonka liiton toimisto myöntää. Lupa on voimassa 2 vuotta.

Kansallisen kilpailu- ja harrastelisenssin tilausohje

Vakuutusmaksu (Sporttiturva):

Aikuisilla 29 - 39 €/v ja junioreilla 14 - 29 €/v riippuen vakuutuksen kattavuudesta. Harrastaja- tai kilpailijajäsenellä tulee olla harrastuksen tai kilpailun kattava vakuutus  joko itse hankittuna tai Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton Sporttiturva -vakuutus  (yhdistetty tapaturma- ja sairaskuluvakuutus).

Muut erilaiset jäsenmaksun:

Kannatushenkilöjäsenmaksu 25 €/vuosi: Yksityinen henkilö, joka tukee yhdistyksen toimintaa eri tavoin, mutta ei itse osallistu lajiharjoituksiin. Lisäksi kannatushenkilöjäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen. Maksetaan vuoden alussa.

Seurajäsenmaksu 75 €/vuosi: Yhdistysrekisteriin merkitty hämeenlinnalainen 5-ottelun erityislajien (miekkailu, uinti, ratsastus, laser run) urheiluseura tai yhdistys, joka vaalii Hämeenlinnan vuoden1952 olympialaisten perinteitä; maksetaan vuoden alussa.

Kannatusjäsenmaksu 150 €/vuosi (yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö);maksetaan vuoden alussa.

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki: