Yhdistyksen maksut

Harrastaja- ja kilpailijamaksut 2020

MITÄ HARRASTUS MAKSAA?

Normaali harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harrastemaksun 100 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa jäsenelle vuodessa 250 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa.

Harrastaja joutuu maksamaan Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset) tai 10 € /vuosi (alle 13 vuotiaat).

Kurssimaksu oikeuttaa harjoitteluun vakiovuoroilla kauden (syys- tai kevätkausi) loppuun. Kevätkurssilla aloittanut maksaa syyskauden alussa normaalin syyskauden harrastajamaksun 100 €.

MAKSUT ERITELTYNÄ

Masuvälineenä käyvät myös Edenred- ja Smartum -mobiili- ja setelimaksut (ei käytössä korttimaksupäätettä).

Jäsenmaksu (henkilöjäsen) 50 €/vuosi:

Maksetaan vuoden alussa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Hämeenlinnan 5-ottelijoiden ohjattuihin harjoituksiin mm. Nummikeskuksen liikuntatilassa, uimahallissa sekä maauimalassa (edellyttää kausittaisen harrastajamaksun suorittamista, ks. Harrastajamaksu).Lisäksi jäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen, erilaisia alennuksia eri osalajien kurssimaksuihin yms. ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja yhdistyksen järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

Harrastajamaksu 100 €/kevätkausi ja 100 €/syyskausi:

Jokainen harrastaja- tai kilpailijajäsen maksaa  maksun kausittain, joka on siis voimassa kevät- tai syyslukukauden. Harrastajamaksu käsittää mm. harjoitukset ja niihin liittyvän perusopetuksen, salimaksun, uintiratamaksun sekä mahdollisten miekkailuvarusteiden lainakäytön.

Harrastajalisenssi (Suomen miekkailu- ja 5-otteluliitto vaatii):

Vähintään harrastelisenssi on pakollinen kaikille nykyaikaisen 5-ottelun harrastajille kauden 2020-2021 alusta (lisenssivuosi alkaa 1.9.). Aikuiset ja nuoret 20 €/v ja lapsille/ nuorille (1.9.2002-31.8.2021 syntyneille) 10 €/v:

Lajin harrastajalta edellytetään Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton harrastajalisenssiä, tämä ei vielä oikeuta osallistumaan kilpailuihin. Kilpailulisenssi vaatii kilpailutoiminnan sallivan vakuutuksen. 5-ottelukilpailun ratsastus vaatii erillisen ratsastusluvan, jonka liiton toimisto myöntää. Lupa on voimassa 2 vuotta.

Kansallisen kilpailu- ja harrastelisenssin tilausohje

Vakuutusmaksu (Sporttiturva):

Aikuisilla 29 - 39 €/v ja junioreilla 14 - 29 €/v riippuen vakuutuksen kattavuudesta. Harrastaja- tai kilpailijajäsenellä tulee olla harrastuksen tai kilpailun kattava vakuutus  joko itse hankittuna tai Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton Sporttiturva -vakuutus  (yhdistetty tapaturma- ja sairaskuluvakuutus).

Muut erilaiset jäsenmaksun:

Kannatushenkilöjäsenmaksu 25 €/vuosi: Yksityinen henkilö, joka tukee yhdistyksen toimintaa eri tavoin, mutta ei itse osallistu lajiharjoituksiin. Lisäksi kannatushenkilöjäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen. Maksetaan vuoden alussa.

Seurajäsenmaksu 75 €/vuosi: Yhdistysrekisteriin merkitty hämeenlinnalainen 5-ottelun erityislajien (miekkailu, uinti, ratsastus, laser run) urheiluseura tai yhdistys, joka vaalii Hämeenlinnan vuoden1952 olympialaisten perinteitä; maksetaan vuoden alussa.

Kannatusjäsenmaksu 150 €/vuosi (yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö);maksetaan vuoden alussa.

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki: