Yhdistyksen maksut

Harrastaja- ja kilpailijamaksut 2022 (hallituksen esitys, syyskokous 14.12.2021)

MITÄ HARRASTUS MAKSAA?

Aikuiset

Normaali harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun aikuisille 200 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa aikuisjäsenelle vuodessa 450 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.

Lisäksi harrastaja joutuu maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton (SM5L) vaatiman harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset)..

Nuoret (13-21 v)

Normaali  harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun nuorilla 100 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa jäsenelle vuodessa 250 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.

Lisäksi harrastaja joutuu maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 10 €/ vuosi (lapset ja nuoret) (syntynyt 1.9.2002 tai myöhemmin)

Lapset (8-12 v) (5-ottelukerholainen)

Normaali  harrastajajäsen maksaa vuosittain yhdistyksen 50 € jäsenmaksun sekä harraste/valmennusmaksun lapsilla 75 €/kausi (kevätkausi ja syyskausi) eli harrastus vakuutuksineen maksaa 5-ottelukerholaiselle vuodessa 200 €. Lisäksi maksut pitävät sisällään Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 10 €/ vuosi (lapset ja nuoret) (syntynyt 1.9.2002 tai myöhemmin). Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kerran viikossa sekä osallistua uintiharjoituksiin noin kerran kuukaudessa. Lisäksi hintaan sisältyen käydään myös kertaalleen talutusratsastuksessa Aulangon Ratsastuskoululla sekä kevät että syyskaudella.

MAKSUT ERITELTYNÄ

Masuvälineenä käyvät myös Edenred- ja Smartum -mobiili- ja setelimaksut (ei käytössä korttimaksupäätettä).

Jäsenmaksu (henkilöjäsen) 50 €/vuosi:

Maksetaan vuoden alussa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Hämeenlinnan 5-ottelijoiden ohjattuihin harjoituksiin mm. Nummikeskuksen liikuntatilassa, uimahallissa sekä maauimalassa (edellyttää kausittaisen harrastus/valmennusmaksun suorittamista.Lisäksi jäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen, erilaisia alennuksia eri osalajien kurssimaksuihin yms. ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja yhdistyksen järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

Harraste/valmennusmaksu 150 €/kevätkausi ja 150 €/syyskausi (aikuiset), 100 €/kevätkausi ja 100 €/syyskausi (nuoret) tai 50 €/kevätkausi ja 50 €/syyskausi (lapset)

Jokainen harrastaja- tai kilpailijajäsen maksaa  maksun kausittain, joka on siis voimassa kevät- tai syyslukukauden. Harrastajamaksu käsittää mm. harjoitukset ja niihin liittyvän perusopetuksen, salimaksun sekä uintiratamaksun.

Harrastelisenssi (Suomen miekkailu- ja 5-otteluliitto vaatii):

Vähintään harrastelisenssi on pakollinen kaikille nykyaikaisen 5-ottelun harrastajille kauden 2021-2022 alusta (lisenssivuosi alkaa 1.9.). Aikuiset 20 €/v ja lapseyt/ nuoret (syntynyt 1.9.2002 tai myöhemmin syntyneille)10 €/v:

Lajin harrastajalta edellytetään Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton harrastajalisenssiä, tämä ei vielä oikeuta osallistumaan kilpailuihin. Kilpailulisenssi vaatii myös kilpailutoiminnan sallivan vakuutuksen. 5-ottelukilpailun ratsastus vaatii erillisen ratsastusluvan, jonka liiton toimisto myöntää. Lupa on voimassa 2 vuotta.

Kansallisen kilpailu- ja harrastelisenssin tilausohje

Vakuutusmaksu (Sporttiturva):

Aikuisilla 29 - 39 €/v ja junioreilla 14 - 29 €/v riippuen vakuutuksen kattavuudesta. Harrastaja- tai kilpailijajäsenellä tulee olla harrastuksen tai kilpailun kattava vakuutus  joko itse hankittuna tai Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton Sporttiturva -vakuutus  (yhdistetty tapaturma- ja sairaskuluvakuutus).

Muut erilaiset jäsenmaksun:

Kannatushenkilöjäsenmaksu 25 €/vuosi: Yksityinen henkilö, joka tukee yhdistyksen toimintaa eri tavoin, mutta ei itse osallistu lajiharjoituksiin. Lisäksi kannatushenkilöjäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen. Maksetaan vuoden alussa.

Seurajäsenmaksu 75 €/vuosi: Yhdistysrekisteriin merkitty hämeenlinnalainen 5-ottelun erityislajien (miekkailu, uinti, ratsastus, laser run) urheiluseura tai yhdistys, joka vaalii Hämeenlinnan vuoden1952 olympialaisten perinteitä; maksetaan vuoden alussa.

Kannatusjäsenmaksu 150 €/vuosi (yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö);maksetaan vuoden alussa.

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki: