Yhdistyksen maksut 2022

JÄSENMAKSU 2022

Yhdistyksen jäsenmaksu  50 €/vuosi (normaali harrastajajäsen)

Jäsenmaksun suuruus pysynyt samana seuran perustamisesta lähtien eli kolme (3) vuotta. Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa (paitsi 5-ottelukerholaislta ja 5-ottelujunioreilta  ½ -vuosittain 25 €/kausi). Lasten ja nuorten jäsenmaksu pitävää sisällään myös Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 10 €/ vuosi (alle 18-vuotiaille). Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Hämeenlinnan 5-ottelijoiden ohjattuihin harjoituksiin mm. Nummikeskuksen liikuntatilassa, uimahallissa sekä maauimalassa (edellyttää kausittaisen harraste/valmennusmaksun suorittamista. Lisäksi jäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen, erilaisia alennuksia eri osalajien kurssimaksuihin yms. ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja yhdistyksen järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin. Lisäksi maksut pitävät sisällään (alle 18 vuotiaille) Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton vaatiman harrastajalisenssin 10 €/ vuosi.

LAPSET (8-12 v) (5-ottelukerholainen)

Harraste/valmennusmaksun 75 €/kausi (kevät- ja syyskausi).

Harrastus vakuutuksineen ja jäsenmaksuineen maksaa 5-ottelukerholaiselle vuodessa 200 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kerran viikossa sekä osallistua uintiharjoituksiin noin kerran kuukaudessa. Lisäksi hintaan sisältyen käydään myös kertaalleen talutusratsastuksessa Aulangon Ratsastuskoululla sekä kevät että syyskaudella. Keväällä 2022 kokeillaan maksuihin sisältyvänä  5-kerholaisten omaa MINILEIRIÄ  Aulangon ympäristössä;  ohjelmassa esimerkiksi mäenlaskua, uintia kylpylässä sekä talutusratsastusta Aulangon Ratsastuskoulussa.

5-OTTELUJUNIORIT (13-15 v)

Harraste/valmennusmaksun 100 €/kausi (kevät- ja syyskausi).

Harrastus vakuutuksineen ja jäsenmaksuineen maksaa 5-ottelujuniorille vuodessa 250 €. Näillä maksuilla hän voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla vähintään kerran viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikossa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1–2 kertaa viikossa.  Harraste/valmennusmaksuun sisältyy vuodessa 6-8 MINILEIRIÄ. Pyrimme myös kiinnostuksen mukaan muodostamaan ratsastusryhmän, johon neuvottelemme hintaa Aulangon Ratsastuskoulun kanssa. Lisäksi seura/liitto tukee ratsastustunteja Aulangon Ratsastuskoululla. Ratsastuskustannukset eivät sisälly harraste/valmennusmaksuun.

NUORET AIKUISET (16-21 v)

Harraste/valmennusmaksu 100 €/kausi (kevät- ja syyskausi).

Harrastus ilman mahdollisia kurssimaksuja maksaa nuorelle jäsenelle jäsenmaksuineen vuodessa 250 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa.  Harraste/valmennusmaksun sisältyy vuodessa 6-8 MINILEIRIÄ.

AIKUISET

Harraste/valmennusmaksu 200 €/kausi (kevät- ja syyskausi)

Harrastus ilman kurssimaksuja ja vakuutuksia maksaa aikuisjäsenelle jäsenmaksuineen vuodessa 450 €. Näillä maksuilla jäsen voi harrastaa mm. miekkailua ja Laser Runia salilla kaksi (2) kertaa viikossa sekä osallistua uintiharjoitteluun kerran viikoissa. Merkittävä muutos aikaisempaan on, että hinta sisältää 5-ottelun ammattivalmentajan ohjausta 1-2 kertaa viikossa. Lisäksi aikuisharrastaja joutuu itse maksamaan kausittain Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton (SM5L) vaatiman harrastajalisenssin 20 €/ vuosi (aikuiset). Maksuihin sisältyy vuodessa 6-8 MINILEIRIÄ.

MUUT ERILLISET JÄSENMAKSUT:

VARUSTELAINAMAKSU 40 €/kausi: Miekkailuvarusteiden lainaaminen aloituskuukausien jälkeen.

Kannatushenkilöjäsenmaksu 25 €/vuosi: Yksityinen henkilö (esim. lapsen vanhempi). Yksityinen henkilö, joka tukee yhdistyksen toimintaa eri tavoin, mutta ei itse osallistu lajiharjoituksiin.  Maksetaan vuoden alussa. Kannatushenkilöjäsenmaksu sisältää mm. jäsentiedotteet, vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutuksen.

Seurajäsenmaksu 75 €/vuosi: Yhdistysrekisteriin merkitty hämeenlinnalainen 5-ottelun erityislajien (miekkailu, uinti, ratsastus, laser run) urheiluseura tai yhdistys, joka vaalii Hämeenlinnan vuoden1952 olympialaisten perinteitä; maksetaan vuoden alussa.

Kannatusjäsenmaksu 150 €/vuosi (yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö);maksetaan vuoden alussa.

VAKUUTUSMAKSU (Sporttiturva):

Aikuisilla 29 - 39 €/v ja junioreilla 14 - 29 €/v riippuen vakuutuksen kattavuudesta. Harrastaja- tai kilpailijajäsenellä tulee olla harrastuksen tai kilpailun kattava vakuutus  joko itse hankittuna tai Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton Sporttiturva -vakuutus  (yhdistetty tapaturma- ja sairaskuluvakuutus).

Maksamisen pankkiyhteys

Pankki: